El passat 30 de març, alumnes d’últim any dels estudis de Diplomatura de Sommeliers i d’Enologia i Tast d’ESHOB van participar en el taller organitzat per Coral Marine Sea Drink (CMSD). En les més de dues hores de durada, els estudiants van conèixer l’innovador mètode d’elaboració de la Beguda del Mar, van poder tastar el vi escumós i constatar-ne les seves característiques. Posteriorment, els participants juntament amb l’equip de CMSD, van compartir les impressions del tast, del mètode d’elaboració submarí i de la presentació de l’ampolla.

IMG_3394

 

 

 

Els comentaris dels assistents destacaven l’elegància del producte, la seva entrada en boca fresca, la bombolla fina i integrada, unes notes de salinitat que recorden al mar, una acidesa inicial que desemboca en un agradable sabor amarg i l’originalitat de la presentació de l’ampolla que compta amb incrustacions naturals i espontànies, acumulades durant la seva llarga estada en el fons marí.

IMG_3417

L’equip de CMSD agraeix l’oportunitat que li ha brindat l’ESHOB per poder realitzar aquest taller i valora molt positivament les aportacions de l’alumnat i professorat que han demostrat una gran professionalitat i entusiasme.

 

IMG_3423