Durant la primera jornada del Fòrum Gastronòmic’15 de Girona, CORAL MARINE SEA DRINK va presentar el primer resultat del seu projecte, fruit del treball de més de quatre anys d’estudis i d’experiments en la fermentació i criança de vi escumós en un celler submarí.

Durant poc més d’una hora, una trentena de sommeliers i personalitats del món de la gastronomia i la restauració van participar en un taller on es van descobrir els orígens, la història i la tècnica emprada en l’elaboració d’aquesta beguda en la qual el mar hi té un paper actiu.

CM_FORUM-GASTRONOMICO_074

Entre els assistents a l’acte hi destaquen els sommeliers Josep Roca i Àlex Carlos del Celler de Can Roca, Isabelle Moren de Can Jubany, el gastrònom Manel Colmenero, el crític de vins Joan Gómez Pallarès, la sommelier Anna Vicens, membres de Vinamera Club de Vino  i de Cupatges.cat,  entre d’altres.

El taller va incloure un tast dirigit per l’enòleg membre de l’equip de CORAL MARINE SEA DRINK, Antonio Membrives, acompanyat d’un maridatge amb ostres de Peixos Puignau cuinades en un forn de brasa de Mibrasa.

CM_FORUM-GASTRONOMICO_153

La crítica fou molt positiva i la majoria destacà que aquest vi escumós és un producte excel·lent i que compta amb una bombolla molt fina, integrada i elegant. El gran sabor i les inconfusibles aromes del producte, les quals també defineixen la seva essència, han estat els altres aspectes més remarcats.

També va atraure l’atenció dels presents i va causar sensació el format de presentació de l’ampolla, amb les incrustacions pròpies d’haver passat tants mesos submergida.

CM_FORUM-GASTRONOMICO_207

CORAL MARINE SEA DRINK també va ser present durant els tres dies de mostra com a expositor. En el seu estand, a més d’atendre i informar al públic passant explicant-li el projecte, diàriament, s’hi organitzaren tasts dirigits per l’enòleg de l’equip.

Desprès de l’èxit aconseguit en el Fòrum Gastronòmic d’enguany, CORAL MARINE SEA DRINK ja està treballant en un proper esdeveniment, el qual tindrà lloc a Barcelona, així com en diverses conferències a escoles de sommeliers d’arreu de Catalunya.

CM_FORUM-GASTRONOMICO_197